رزرو جلسه رایگان گوچینگ (کلیک کنید)

راهنمای جامع سبکهای کوچینگ متداول در دنیا

کوچینگ در ساده‌ترین حالت ممکن فرآیندی است که در آن به افراد کمک می‌شود تا شکوفا شوند و به اهداف خود دست یابند. چه این هدف در حوزه شغل و کسب و کار، مسائل خانوادگی و اعتماد به نفس باشد و چه مسائلی کلی‌تر مثل تعادل کار و زندگی. هدف کوچ این است که به مراجع خود کمک کند تا در روند زندگی خود تغییراتی ایجاد کند.

در این مقاله، سبک‌های کوچینگ را شرح می‌دهیم و در مورد کاربرد استفاده از هر کدام از این سبک‌ها در حوزه‌های مختلف به بررسی و تحلیل عمیق می‌پردازیم.

سبک‌های کوچینگ (مربیگری) چه هستند؟

کوچینگ یک حرفه گسترده است. از این رو این حرفه شامل سبک‌ها و تکنیک‌های مختلفی می‌شود. «تکنیک‌های کوچینگ» شیوه‌هایی هستند که توسط کوچ‌ها در طول جلسات استفاده می‌شوند. این تکنیک‌ها شامل تکنیک NLP، مدل‌های زبانی، تمرین‌های نوشتاری و تکنیک‌های مصاحبه می‌شود. با این حال، اصطلاح “سبک‌های کوچینگ” به جهت کلی هر جلسه اشاره دارد.

مراجع به دنبال چه چیزی است؟ همدلی بیشتر؟ احساس خودآگاهی بیشتر؟ عملکرد بهتر در کسب و کار خود؟ بهتر شدن و قوی‌تر شدن؟ مربی بر اساس اهدافی که مراجع از جلسه‌اش انتظار دارد یک سبک مربیگری را انتخاب کرده و به کار می‌گیرد. البته مربیان طبیعتا بیشتر با سبکی کار خواهند کرد که بر اساس تجربیات و آموزش‌های خود بهترین نتیجه را در پی داشته است. اغلب اوقات، این تجربیات سبک منحصر به فردی را ایجاد می‌کند که ترکیبی از جنبه‌هایی از سبک‌های مختلف مثل کوچینگ تحول‌گرا، کوچینگ کلی‌نگر و کوچینگ متمرکز بر راه حل است.

در این مقاله تمرکز ما بر سبک‌های مربیگری رایج و نحوه تاثیر آن بر جلسات است.

۱. کوچینگ عملکرد (Performance coaching)

بهبود قلب فرآیندهای کوچینگ است. عملکرد بهبود یافته هم در قلب سبک کوچینگ عملکرد است. پس سبک کوچینگ عملکرد به دنبال بهبود عملکرد مراجع در زمینه‌های مختلف است. چه ورزشکار، هنرمند، نویسنده، مجری یا نوازنده باشید، استفاده از تکنیک‌های تخصصی به شما کمک می‌کند تا محدودیت‌های خود را کنار بگذارید و از انتظارات فراتر بروید. کوچینگ عملکرد در زمینه‌های زیر به شما کمک می‌کند تا:

  • موانع دستیابی به پتانسیل واقعی خود را شناسایی کنید
  • اهداف عملی و قابل دستیابی را تعیین کنید
  • مهارت‌های جدید را توسعه دهید
  • نقاط قوت خود را شناسایی کرده و به حداکثر برسانید
  • ابزارهایی برای غلبه بر نقاط ضعف خلق کنید.

به جای شرکت در یک دوره آموزشی عمومی برای هر صنعتی که در آن هستید -که طیفی از موضوعاتی را پوشش می‌دهد که ممکن است مشخصا به کار شما مربوط نباشد- مربی عملکرد رویکرد سفارشی‌تری دارد. کوچینگ عملکرد با کمک به فرد برای مقابله با چالش‌های شخصی او، نسبت به دوره‌های آموزشی، تاثیر عمیق‌تری دارد.

در زمینه کسب و کار هم مربیگری عملکرد می‌تواند پتانسیل واقعی کارکنان را در همه سطوح -نه فقط افراد با عملکرد بالا- آشکار کند. با این حال، همه چیز در مورد اهداف یا پتانسیل مبتنی بر اعداد نیست. کوچینگ عملکرد در حمایت از عملکرد فرد با سعی در درک عوامل دیگر نیز نقش خود را ایفا می‌کند. این عوامل ممکن است شامل روابط کاری و رفاه و رضایت شغلی و همچنین عواملی باشد که توسط تغییرات سازمانی ایجاد می‌شوند. به عنوان مثال: ادغام نیروها، استخدام یا تعدیل. به این ترتیب، کوچینگ عملکرد می‌تواند به مسائلی مانند غیبت، فرسودگی شغلی و استرس افراد پس از این تغییرات نیز رسیدگی کند. کار با یک کوچ کارآزموده و با تجربه، فرد را به چالش می‌کشد و در عین حال از او حمایت می‌کند تا بهترین عملکرد خود را داشته باشد.

۲. کوچینگ کلی‌نگر (Holistic coaching)

کوچینگ کل‌نگر به شما به عنوان یک کل نگاه می‌کند. این رویکرد بر این اساس کار می‌کند که برای پرداختن به یک موضوع، می‌بایست به همه مسائل پیرامون یا مرتبط با آن نیز رسیدگی شود. و این موضوع به این دلیل است که طبق نظریه کوچینگ کلی نگر، همه چیز در شبکه‌ای در هم پیوسته قرار دارد. در اصل، هر اتفاقی علتی دارد و هر پیشامدی معلول اتفاقی دیگر است.

هنگامی که ما یک جنبه از زندگی خود را تغییر می‌دهیم، همه جنبه‌های دیگر نیز به دنبال آن تغییر می‌کنند. کوچ‌های زندگی که در سبک کوچینگ کل نگر تخصص دارند، اغلب به کل زندگی مشتریان خود -از آمادگی جسمانی تا وضعیت زندگی اجتماعی آنها – نگاه می‌کنند تا به آنها کمک کنند در زندگی به یک تعادل صلح‌آمیز دست یابند. در سبک کوچینگ کل نگر تشویق می‌‌شود به:

  • درک بهتر چگونگی تاثیر اعمال ما بر جهان
  • احساس هدفمندی بیشتر
  • بدن سالم‌تر
  • روان آرام‌تر
  • رضایت بیشتر از چیزهای کوچک در زندگی

این رویکرد به ویژه هنگام پرداختن به تعادل کار و زندگی مفید است. و به این دلیل مهم است که به تمام عناصر زندگی مراجع می‌پردازد و به او کمک می‌کند تا راه‌هایی برای حفظ تعادل پیدا کند. کوچینگ کل‌نگر اغلب در جلسات مربوط به سلامت و استرس نیز استفاده می‌شود. علاوه بر بررسی تغییرات فیزیکی که مشتری می‌تواند برای بهبود سلامتی انجام دهد، یک مربی کل‌نگر به عوامل سبک زندگی، روابط و سطوح استرس نیز توجه می‌کند تا ببیند چگونه ممکن است بر سلامتی او تاثیر بگذارد.

۳. کوچینگ ذهنیت (Mindset coaching)

هدف مربیگری ذهنیت این است که به شما کمک کند تا هر گونه باور محدودکننده، مسدود کننده، رفتار یا الگوی فکری که ممکن است مانع شما شود کشف شود. ایجاد آگاهی در مورد این موانع اولین قدم برای تغییر آنهاست. هنگامی که این موانع آشکار شدند، مربی ذهنیت از تکنیک‌های مختلف برنامه‌ریزی مجدد برای حذف انسدادها و جایگزینی باورها با چیزی که بهتر به شما و اهداف شما خدمت می‌کند استفاده می‌کند.

۴. کوچینگ گروهی (Group coaching)

مربیگری گروهی کار یک مربی با گروهی از افراد است. این جلسات می‌تواند به صورت حضوری یا آنلاین باشد و طوری برنامه‌ریزی می‌شود که با احتمال خیلی خوبی خود را در گروهی از افراد با اهداف مشابه خواهید یافت.

کوچینگ گروهی نسبت به مربیگری یک به یک ارزان‌تر است که از این جهت می‌تواند آن را برای شما در دسترس‌تر کند. از مزایای جلسات گروهی به اشتراک گذاری افکار خود با سایر مراجعین، شبکه‌سازی و حتی پیدا کردن دوستان جدید است.

با این حال، مربیگری گروهی برای همه افراد مناسب نیست. برخی از افراد توجه ویژه‌ای را که از کار تک به تک دریافت می‌کنند ترجیح می‌دهند. بنابراین باید به این فکر کنید که چه چیزی را ترجیح می‌دهید و چه چیزی برای شرایط خاص شما بهترین است.

آیا مربیگری گروهی و مربیگری تیمی یکی هستند؟

مربیگری گروهی به افرادی در یک محیط گروهی (با مسائل و دغدغه‌های مشترک) کمک می‌کند، در حالیکه مربیگری تیمی برای تیم‌های موجود از افرادی که اغلب با هم کار می‌کنند طراحی شده است. به عنوان فردی در یک جلسه مربیگری گروهی، ممکن است افراد دیگر آن جلسه را نشناسید؛ در حالی‌که با مربیگری تیم، هدف این است که به شما و همکارانتان (به عنوان مثال، یک تیم بازاریابی یا تیم فروش برای یک شرکت) کمک کند تا عملکرد خود را بهبود بخشند، بهتر و کارآمدتر با هم کار کنند و نشان دهند که چگونه می ‌توانند به سمت اهداف تیم خود حرکت کنند.

۵. کوچینگ تیم (Team coaching)

جلسات کوچینگ تیمی شامل یک مربی واحد است که با یک گروه از مدیران، مدیران اجرایی یا یک تیم مشخص در یک شرکت یا سازمان همکاری می‌کند. کوچینگ تیم اغلب به عنوان نوع دیگری از کوچینگ رهبری تلقی می‌شود. مربیگری تیم بر اهمیت کار در جهت اهداف مشترک، بهبود همکاری و عملکرد گروهی و در عین حال افزایش بهره‌وری و عملکرد تمرکز دارد.

تیم شما ممکن است با یک مربی برای یک جلسه، مجموعه‌ای از جلسات در مدت زمان کوتاه یا حتی در طول ماه‌ها یا سال‌ها کار کند. تمرکز مربیگری تیم این است که کل تیم را قادر به رشد و توسعه کند.

۶. کوچینگ ذهن‌آگاهی (Mindfulness coaching)

این روز‌ها به صورت فزاینده‌ای کسب و کارهای مختلف مربیان ذهن‌آگاهی را استخدام می‌کنند تا به کارمندان کمک کنند رویکردهای آرام‌تر و روشنگرانه‌تری برای تجارت ایجاد کنند. «ذهن‌آگاهی» به وضعیت افزایش‌یافته‌ای از آگاهی -هم نسبت به خود و هم از جهان پیرامون خود- اشاره دارد. این سبک از مربیگری به مراجعان کمک می کند برای:

  • ایجاد روابط بهتر در محل کار
  • کاهش تنش‌های محل کار
  • بهبود واکنش به موقعیت‌های استرس‌زا
  • همدلی با دیگران
  • افزایش تمرکز و دامنه توجه
  • تعادل کار و زندگی

از آنجایی که تمرکز حواس و مدیتیشن در حال حاضر برای درمان شرایطی مانند استرس و افسردگی بسیار کاربرد پیدا کرده‌اند، این رویکرد مربیگری می‌تواند به ویژه برای مراجعینی که از اضطراب و افسردگی رنج می‌برند مفید باشد. از آنجایی که این رویکرد یک عنصر معنوی در خود دارد، از آن می‌توان برای مراجعینی که به دنبال کشف معنویت خود هستند نیز استفاده کرد.

مربیگری ذهن‌آگاهی همچنین می‌تواند به شما کمک کند تا مهارت‌های گوش‌دادن فعال خود را تقویت کنید، استفاده از زبان و بیان احساسات را بهبود بخشید و در لحظه حال بیشتر متمرکز باشید

مربی زندگی، آنیتا گوهیل تورپ، مثالی ارائه می‌دهد که چگونه می‌توان قبل از شروع یک کار متمرکز و حواس‌جمع باشیم:

پشت میز خود بنشینید و پاهای خود را محکم روی زمین قرار دهید. اجازه دهید شانه هایتان آرام شوند. چند لحظه نفس بکشید تا اطمینان حاصل کنید که شانه‌ها شل شده‌اند. دست‌ها و پایین بازوها را به راحتی روی میز خود قرار دهید. ممکن است بخواهید چشمان خود را ببندید یا نگاه خود را پایین بیاورید. کاری را انجام دهید که در محیطتان برای شما راحت است. به احساساتی که وقتی پاهایتان روی زمین هستند، توجه کنید.

این رویکرد همچنین می‌تواند برای مراجعینی که به دنبال کوچینگ روابط هستند استفاده شود. مراجعین چه در رابطه باشند و چه نباشند، پس از جلسات کوچینگ می‌توانند حس شفقت، درک و همدلی بیشتری ایجاد کنند. افراد مبتلا به ADHD نیز می‌توانند از مربیگری ذهن‌آگاهی بهره‌مند شوند. زیرا این جلسات به بهبود تمرکز کمک می‌کند.

۷. کوچینگ تحول آفرین (Transformational coaching)

کوچینگ تحول آفرین همانطور که از نامش پیداست، به کسانی کمک می‌کند که قصد دارند جنبه‌ای از زندگی خود را دستخوش تغییر کنند. برخلاف اینکه به نظر می‌رسد دگرگونی رفتار و اعمال شخص در مسیر کوچینگ تحول آفرین موضوعیت دارد، اما این تغییرات بیشتر بر روی نگرش و درک شخص از خود متمرکز است.

تحقق نیافتن یا نرسیدن به رویاها می‌تواند تاثیراتی کاملا منفی روی فرد بگذارد. این احساس که انگار هر کاری را که در زندگی برنامه‌ریزی کرده‌است انجام به سرانجام نرسیده منجر به نا امیدی می‌گردد. اما کار بر روی خودباوری، می‌تواند به ما اعتماد به نفس بدهد تا آنچه را که برای رسیدن به اهدافمان لازم است انجام دهیم و احساس رضایت کنیم.

شفاف بودن + اعتماد + عمل = دگرگونی

این رویکرد به شما کمک می‌کند تا تغییر کنید و آماده کشف افکار، باورها و اعمالی باشید که تحولی طولانی مدت و ریشه دار ایجاد می‌کند. یک مربی می‌تواند به شما کمک کند شجاعانه تغییراتی که به دنبال آن هستید را ایجاد کنید تا از احساس نارضایتی، بی‌قراری و عملکرد ضعیف در زندگی یا شغل خود خلاص شوید.

من حدیث مجد کوچ مورد تایید فدراسیون بین‌المللی کوچینگ هستم.

برای ثبت نام در یک جلسه کوچینگ رایگان، فرم زیر را پر کنید

    ۸. کوچینگ چشم‌انداز (Vision coaching)

    کوچینگ چشم‌انداز یک سبک کوچینگ با تاکید بر آینده‌نگری است. این سبک بر این اساس استوار است که می‌توان از قدرت اندیشه برای شکل دادن به آینده استفاده کرد. بر اساس نظریه کوچینگ چشم‌انداز، هر چه بیشتر ذهن خود را بر روی چشم‌اندازی از نتیجه‌ای که می‌خواهیم متمرکز کنیم، احتمال وقوع آن نتیجه بیشتر می‌شود.

    به عنوان مثال برای یک مراجع ورزشکار، کوچ با ترغیب او برای به تصویر کشیدن خود از خط پایان و دریافت مدال جلسات خود را هدایت می‌کند. ایده این است که فرآیند تجسم، بدن را برای کاری که قرار است انجام دهد آماده می‌کند، و احساسات شک و تردید نسبت به خود را که مانع پیشرفت می‌شود، از بین می‌برد.

    برای تجسم موثر، خود را در یک حالت روانی آرام قرار دهید و برای تمرکز توجه خود آماده باشید. چند نفس عمیق بکشید، به آرامی و با تعمد نفس بکشید. به تخیل خود اجازه دهید تصویر واضحی از آنچه می‌خواهید ایجاد کند. اجازه دهید همه حواس شما در اطراف موضوع زنده شود. به خودتان اجازه دهید احساس کنید که این تصورات واقعی است و در زندگی شما وجود دارد. در حین انجام این کار به واکنش‌های ذهن و بدن خود توجه کنید.

    این رویکرد زمانی ایده‌آل است که هدف یا نتیجه خاصی برای دستیابی وجود داشته باشد. مربیگری ورزشی اغلب از تکنیک‌های تجسم استفاده می‌کند و بسیاری از ورزشکاران می‌گویند که قبل از مسابقه این تکنیک را تمرین می‌کنند. هنگام کاری که در گرو قدرت اعتماد به نفس است، مثل سخنرانی در جمع، مربیگری چشم‌انداز می‌تواند تاثیرات شگرفی ایجاد کند.

    ۹. کوچینگ استبدادی یا خودکامه (Autocratic coaching)

    کوچینگ استبدادی سبکی از کوچینگ است که به جای رویکرد «پرسیدن» از رویکرد «گفتن» استفاده می‌کند. این سبک کوچینگ معمولاً در موقعیت‌هایی استفاده می‌شود که مراجع برای پیشرفت بیشتر خود نیاز به یادگیری یک تکنیک خاص دارد. مربی به جای اینکه کنترل را به مراجع بدهد یا از او بخواهد کاری انجام دهد، با توضیح اینکه دقیقا چه کاری می‌بایست انجام شود، او را تشویق به پیروی می‌کند و کنترل کامل جلسه را در دست می‌گیرد.

    این سبک کوچینگ معمولا در موقعیت‌های ورزشی، نظامی و تجاری بر خلاف موقعیت‌های عمومی زندگی که معمولا به رویکرد مربیگری ملایم‌تری نیاز است، استفاده می‌شود. کوچینگ استبدادی یا خودکامه برای مراجعینی که نیاز به ایجاد ساختار جدیدی در زندگی خود دارند و یا به دنبال یادگیری سریع یک تکنیک هستند، مفید است. از این سبک می‌توان در مربیگری کارکنان، به ویژه در محیط‌های بسیار سخت مانند رستوران‌ها، فروشگاه‌ها و ارتش استفاده کرد. این رویکرد مربیگری همچنین ممکن است در مربیگری ورزشی استفاده شود. بسته به شرایط، مربیان جوانان نیز ممکن است سبک خودکامه را ادغام کنند.

    ۱۰. کوچینگ دموکراتیک (Democratic coaching)

    کوچینگ دموکراتیک از مراجع دعوت می‌کند تا با تشویق آنها به اتخاذ نگرش “خود مربی” در فرآیند کوچینگ برسد. نقش مربی در رویکرد دموکراتیک این است که اهداف کلی را ترسیم کند اما به مراجع اجازه می‌دهد تا پیشنهاد دهد که چگونه ممکن است به آنها دست یابد. اگرچه ممکن است یک مربی دموکراتیک تصمیمات نهایی را بگیرد، اما آنها این تصمیمات را بر اساس نظرات و احساسات خود مشتری خواهند گرفت. سبک کوچینگ دموکراتیک مراجع را به در موضوعات زیر تشویق می‌کند:

    • درون‌نگری
    • احساس مسئولیت‌پذیری
    • احساس خودکنترلی
    • حس آزادی
    • مهارت‌های تصمیم‌گیری

    کوچینگ دموکراتیک در زمینه‌های مختلف می‌تواند مفید باشد. برای مثال، کوچ شغلی، اغلب از این رویکرد سود می‌برد و مراجع تشویق می‌شود تا کنترل مسیر شغلی خود را در دست بگیرد. کوچینگ مالی مثال دیگری در این زمینه است و مراجع وادار می‌شود که احساس مسئولیت‌پذیری داشته باشد. مربیانی که روی توسعه فردی کار می‌کنند هم ممکن است سبک کوچینگ دموکراتیک را برای کمک به توسعه مهارت‌های تصمیم‌گیری استفاده کنند.

    ۱۱. کوچینگ روانشناسی مثبت‌گرا (Positive psychology coaching)

    روانشناسی سنتی بر درک آنچه اتفاق افتاده است در زمانی که چیزی آنطور که ما انتظار داریم کار نمی‌کند، متمرکز شده است. در مقابل آن، روانشناسی مثبت‌گرا به این می‌پردازد که وقتی همه چیز درست پیش می‌رود چه اتفاقی می‌افتد. موسس روانشناسی مثبت‌گرا، پروفسور مارتین سلیگمن، می‌گوید که هدف روانشناسی مثبت‌گرا «تسریع تغییر در روانشناسی از یک مشغله فکری تنها به ترمیم بدترین چیزهای زندگی و ساختن بهترین کیفیت‌ها در زندگی است».

    با نگاهی به اینکه چگونه انسان‌ها می‌توانند شکوفا شوند، جای تعجب نیست که روانشناسی مثبت‌گرا با کوچینگ هم مسیر باشد. کوچینگ روانشناسی مثبت‌گرا با استفاده از رویکردهای مبتنی بر علم می‌تواند به افزایش رفاه، حمایت از زندگی شاد و بهبود تاب‌آوری کمک کند. هر دو به دنبال کشف نقاط قوت شما و مهار منابع درونی هستند که از قبل در دسترس شما هستند.

    ۱۲. کوچینگ راه حل محور (Solution-focused coaching)

    کوچینگ راه حل محور دقیقا بر “هدف مراجع از حضور در جلسه کوچینگ” متمرکز می‌شود. یک مربی راه حل محور با این رویکرد سوالات خود از مراجع را طراحی می‌کند. او دقیقا چه می‌خواهد؟ چگونه می‌خواهد به آن برسد؟ وقتی به آنجا رسید چه اتفاقی می‌افتد؟ کوچینگ راه حل محور مراجع را به سمت موضوعات زیر تشویق می‌کند:

    • درون نگری
    • خود ارزیابی
    • هدف گذاری واضح
    • درک غنی‌تر از مسیر منحصر به فرد خود در زندگی

    تعیین اهداف روشن و تمرکز بر راه حل‌ها می‌تواند در کوچینگ کسب و کار به ویژه برای کارآفرینان بسیار مفید باشد. همچنین می‌تواند برای مراجعینی که سعی در توسعه شخصی خود دارند، به خوبی کار کند.

    ۱۳. کوچینگ شهودی (Intuitive coaching)

    هدف کوچینگ شهودی کمک به شما برای دسترسی و توسعه شهود است. این سبک، از اصول و آموزه‌های کوچینگ زندگی سنتی پیروی می‌کند -موضوعاتی مثل تعیین اهداف، ایجاد برنامه‌های عملی و همچنین کار بر روی عادات و باورها- اما برخلاف کوچینگ سنتی، مراجع به روشی معنوی‌تر هدایت می‌شود.

    کوچینگ شهودی شما را قادر می‌سازد به برخی از سوالات اولیه زندگی پاسخ دهید:

    • چرا من اینجا هستم؟
    • من در زندگی خود به عنوان یک فرد به چه شخصیتی می‌خواهم تبدیل شوم؟
    • چه چیزی می‌خواهم خلق کنم؟

    کوچینگ شهودی بسیار عمیق‌تر از کوچینگ سنتی به منبع یک مشکل یا چالش می‌رود، زیرا نه تنها رفتارهای شما را تجزیه و تحلیل می‌کند، بلکه آن را در سطح معنوی نیز بررسی می‌کند. این رویکرد به شما کمک می‌کند تا بفهمید که به‌عنوان یک شخص، یا یک موجود روحانی چه کسی هستید؟ و این مسیر شما را سمت کشف اهداف واقعی زندگیتان راهنمایی می‌کند.

    با سنجش انرژی شما و تاکید بر شفای عاطفی و معنوی، مربیگری شهودی می‌تواند به مراجعین کمک کند تا بتوانند موانع پیش رو را رها کنند. نقش کوچ این است که به چیزی اشاره کند که ما به راحتی نمی‌توانیم آن را ببینیم.

    ۱۴. کوچینگ مجازی (Virtual coaching)

    کوچینگ مجازی که به آن کوچینگ آنلاین یا دیجیتال نیز گفته می‌شود، می‌تواند بسیاری از سبک‌های مختلف کوچینگ را نیز در برگیرد. جلسات کوچینگ مجازی هر نوع کوچینگ است که از طریق یک پلتفرم آنلاین انجام شود. مانند تماس‌های ویدئو کنفرانس، پیام‌های چت آنلاین یا تماس‌های صوتی دیجیتال.

    کوچینگ مجازی در سال‌های اخیر محبوب‌تر شده است، زیرا روشی در دسترس‌تر برای کار با طیف گسترده‌تری از کوچ‌هاست که در صورت نبودن این ابزار، برگزاری جلسه با کوچ‌هایی که از نظر مکانی با شما فاصله دارند امکان‌پذیر نبود.

    به یاد داشته باشید، همه ما متفاوت هستیم. هیچ رویکرد ثابتی در مربیگری وجود ندارد. انتخاب سبک مربی گری به موقعیت و مربی شما بستگی دارد. ممکن است نتوانید سریعا یک رویکرد مناسبی برای خود پیدا کنید و این اشکالی ندارد. سخت نگیرید.

    سوالات متداول

    سبک های رایج در کوچینگ چیست؟

    کوچینگ عملکرد، کلی نگر، ذهنیت، تیمی، ذهن آگاهی، تحول آفرین، چشم انداز، استبدادی، دموکراتیک، مثبت گرا، راه حل محور، شهودی، مجازی و گروهی.

    جلسات کوچینگ چطور برگزار می‌شوند؟

    فرقی نمی‌کند که از کدامیک از سبک‌های کوچینگ استفاده می‌کنید، در هر صورت بنا بر زمان آزادی که دارید، شدت و نوع نیاز، اولویت‌ها و امکاناتی که در اختیار دارید می‌توانید طول مدت جلسات، زمان برگزاری و آنلاین یا حضوری بودن آن‌ها را مشخص کنید. تعداد جلسات نیز نسبت به نوع مشکل و نظر فرد تعیین می‌شوند.

    استفاده از کوچینگ برای چه حوزه‌هایی مناسب است؟

    برای همه حوزه‌های زندگی خود می‌توانید از دانش یک کوچ و سبک‌های مختلف کوچینگ استفاده کنید. به طور مثال می‌توانید روابط بین فردی خود را بهبود بخشید، مشکلات روحی و روانی خود را حل کنید، سبک زندگی خود را به سمت سبک زندگی سالم تغییر دهید، کسب و کار خود را ارتقاء داده یا میزان اعتماد به نفس خود را افزایش دهید.

    حدیث مجد
    {echo:get_the_author_meta(text_position')}
    بازبینی شده توسط حدیث مجد
    {echo:get_the_author_meta(textarea_brief')}

    بیشتر بخوانید

    نظر شما

    دانلود رایگان کتاب هدف‌گذاری تا موفقیت

    ایمیل خود را وارد کنید تا کتابچه راهنمای برای شما ارسال شود

      تلفن کارشناس: 09303333724

      برای ثبت نام در جلسه رایگان کوچینگ و مطرح کردن کلیه سوالات خود، همین حالا با شماره 09303333724 تماس بگیرید تا مشاوران ما شما را راهنمایی کنند. در صورتیکه الان نمی‌توانید تماس بگیرید، فرم زیر را پر کنید. مشاوران ما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت:

      آدرس ایمیل متخصص